AMVJ Voetbalkamp

Het AMVJ Voetbalkamp biedt jongeren t/m 15 jaar de ultieme voetbaldag en/of week. In samenwerking met een groot aantal nationale en internationale profvoetballers krijgt het fenomeen ‘voetbalkamp’ een nieuwe dimensie. Deze profs en onze ambassadeurs bieden in samenwerking met een groep enthousiaste jonge trainers en coaches een breed programma bestaande uit trainingen, clinics, competities, spellen, showcases en meer voetbalentertainment.

Voor alle leeftijdsgroepen t/m 15 jaar en alle niveaus bieden we verschillende week- en dagprogramma’s. Of het nou gaat om een voetbalshow van jouw favoriete prof, toch even een handtekening scoren of een echte techniektraining waarmee je even een balletje trapt met hem/haar; AMVJ Voetbalkamp biedt voor ieder wat wils.

De focus bij AMVJ Voetbalkamp ligt extra op de voetbalbeleving. Naast de trainingen en onderlinge competities zijn er demonstraties, meet & greets en is er aandacht voor e-sports en ontvangt iedere deelnemer een custom made AMVJ Tenue en aan het einde van de week een echt AMVJ Voetbalkamp certificaat.